У Кривому Розі троє маленьких дітей постраждали від пожежі.

Читайте також: Розбили вікно та підпалили: у кабінет сільського голови на Волині кинули "коктейль Молотова"

19 червня об 11:38 в Службу порятунку 101 надійшло повідомлення, що горить балкон в будинку по вулиці Невській в Кривому Розі. За вказаною адресою направлено чергові відділення рятувальників, повідомляють в Головному управлінні ДСНС України в Дніпропетровській області.

На момент виникнення загоряння, всередині приміщення знаходилося троє малолітніх дітей. До прибуття пожежно-рятувальних підрозділів місцеві жителі допомогли дітям покинути палаючу хату.

Співробітниками швидкої медичної допомоги було госпіталізовано в лікарню хлопчика 2013 року народження, і двох дівчаток 2011 і 2015 народження. За попереднім діагнозом, діти знаходяться в шоковому стані. Також у хлопчика діагностовано перелом плеча.

Як повідомляє 34 канал , щоб врятуватися, малята вибігли на балкон другого поверху. Звідти вони стрибали вниз – в руки сусідам, які поспішили на допомогу.

Читайте також: Страшна пожежа у психіатрічній лікарні в Одесі: шестеро загиблих та багато поранених (фото, відео)

В результаті події постраждали дві дівчинки 3-х і 7-ми років, а також їх 6-річний брат. Всіх дітей госпіталізували в міську лікарню №8. Попередній діагноз – отруєння їдким димом. Також у постраждалого хлопчика виявили перелом плеча. Разом з дітьми в лікарню поїхала і 45-річна мати.

Поліцейські встановлюють обставини і причини цієї пожежі в Кривому Розі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook