Відомий радіоведучий та блогер Дмитро Чекалкін 11 квітня завітав до Луцького національного технічного університету у якості довіреної особи Петра Порошенка, аби агітувати молодь віддати голос за чинного Гаранта.

Читайте також: Путін та кокаїн: як блогер Чекалкін у Луцьку агітував за Порошенка і обливав брудом Зеленського

Студентів загнали в аудиторію добровільно/примусово за наказом керівництва навчального закладу. Однак молодь почала розходитись з виступу Чекалкіна, почувши безглузду агітацію про досягнення Порошенка та бруд на адресу кандидата в президенти Володимира Зеленського.

Після свого спічу Чекалкін вирішив поспілкуватись зі студентами, які почали ставити йому незручні питання щодо Петра Порошенка. Зокрема один парубок запитав у агітатора про скандальну схему "Роттердам+", чим зірвав овацію аудиторії. 

Читайте також: "Думали, пика Путіна – це максимум кретинізму, але помилялись": реакція українців на відео Порошенка про вбивство Зеленського

Чекалкін явно не очікував такої реакції студентів і почав невпевнено розповідати, що тут не має схеми розкрадання державних коштів, а формат "Роттердам+" – це вимога МВФ. І взагалі добре, що ця схема працює і це також велике досягнення Порошенка. Потім він заявив, що якби не президент, то олігарх Ігор Коломойський розікрав би Україну.

Згодом студент задав питання про жахливі умови бійців в АТО (ООС) на Донбасі: про відсутність патронів, про визначальну роль волонетрів, а не держави у оснащенні армії.

"Ви повторюєте російську пропаганду", – відповів Чекалкін.

Почувши ще кілька незручних питань, VIP-агітатор вирішив обірвати спілкування з молоддю і покинув аудиторію.

Додамо, що агітація у навчальних закладах заборонена законом.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook