Понад тисячу студентів Луцького національного технічного університету отримали дипломи бакалаврів, інформує відділ іміджу та промоції ЛНТУ.

Читайте також:Головний корпус ЛНТУ термомодернізують за майже 16 млн

Аби створити святковий настрій та унікальну атмосферу незабутньої життєвої події, для випускників простелили червоний хідник, яким вони прямували для отримання довгоочікуваного документу. Усмішки, квіти, хвилювання і подекуди навіть сльози: сьогодні це особливі перли відчуттів для кожного здобувача освіти та їхніх наставників.

Привітала випускників із вагомим життєвим кроком в успішне майбутнє ректор Луцького НТУ Ірина Вахович: «Я неймовірно щаслива сьогодні привітати вас, випускників Луцького НТУ із завершення певного освітнього рівня – бакалавр. Це перехідний етап ваших наукових та освітянських сходинок, однак, це - важливий етап, бо фактично пройшли найкращі чотири роки вашого цікавого, насиченого подіями, знайомствами, навчанням, життя. Сьогодні в ЛНТУ – рік ювілею і ви - ювілейні випускники, які стали частиною спільної історії». 

 {{photo-n}} 

 

 

Від усього колективу Луцького НТУ ректор побажала випускникам легкої життєвої дороги, впевненості у своїх силах і продовжувати навчання для здобуття нових знань та професійних умінь.

Відвідали урочистий захід почесні гості. Так, привітав молодь із завершенням навчання заступник голови Волинської обласної ради Григорій Пустовіт: «Хочу привітати вас зі святом вашої перемоги, з святом здійснення мрій, реалізації звершень, бо кожен з вас мріяв про цей день, про зміну своєї якості, про те, щоб бути наповненим знаннями, вміннями і навичками. Сьогодні ваша мрія здійснилася, сьогодні ви стоїте перед вибором, як і куди рухатися далі, але пам’ятайте, отриманий диплом є ключем для багатьох дверей, які до цього часу були недоступними для вас. Тому рухайтеся вперед, ставте неймовірні серйозні і глибокі завдання та не бійтеся перемагати і бути успішними». 

 

 

 

 

Напутні слова та щирі обійми подарували своїм студентам декани факультетів. По черзі, вручаючи дипломи випускникам, вони бажали молоді гідного майбутнього, максимальної професійної реалізації та особистих звершень, а також запрошували продовжити здобувати освіту уже на рівні магістратури.

З особливим почуттям гордості, отримали дипломи з відзнаками найбільш активні і талановиті випускники Луцького НТУ. Цьогоріч таких дівчат та хлопців налічується 226. Крім того, почесні подяки отримали 15 випускників із числа переможців Всеукраїнських студентських наукових конкурсів та олімпіад. 

 

 

Вони отримали слова вдячності від керівництва університету та наукових наставників за особливу наполегливість у навчанні та потенціал у науковій царині, за розробку та реалізацію унікальних ідей та творчих напрацювань, участь та перемоги у Всеукраїнських студентських конкурсах тощо.

Насамкінець – кілька спільних світлин на пам’ять, урочисте підкидання академічних шапок, тисячі щирих усмішок та остання у цьому навчальному році напутня лекція у давно звичних аудиторіях. 

 

 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook