У Луцьку супермаркетам "АТБ" запропонують перереєструватися в обласному центрі та сплачувати податки до місцевого бюджету. Наразі вони зареєстровані у місті Дніпро, і саме це місто отримує додаткові надходження. Про це стало відомо під час позачергового засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 28 грудня.

Читайте також: У Луцьку скандальний бар працюватиме цілу ніч

Під час погодження графіку роботи закладів громади, Луцький міський голова Ігор Поліщук звернув увагу членів виконкому на питання, які стосувалися магазинів мережі "АТБ", які працюють у Луцьку, але зареєстровані у Дніпрі.

"Принциповою позицією під час минулого скликання у виконавчому комітеті було те, що, ті об'єкти та підприємці, які працюють у Луцьку, повинні бути зареєстрованими на місці і тут сплачувати податки. П'ять продуктових магазинів мережі "АТБ", які функціонують в обласному центрі, мають Дніпровську реєстрацію, куди сплатили близько двох мільйонів 777 тисяч гривень податків, а також туди йдуть податки з підакцизних товарів. Ці податки мають залишатися у місті Луцьк", – зазначив Ігор Поліщук.

Також голова дав доручення терміново зв'язатися з керівництвом "АТБ-Маркет" з пропозицією перереєструватися у місто Луцьк.

Наразі усі магазини "АТБ" у місті працюватимуть до 22-ої години.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook