Фірма депутата Луцької міської ради Андрія Покровського найближчим часом може втратити доступ до газопостачання. Регіональна газова компанія "Волиньгаз" надіслала повідомлення про припинення (обмеження) газопостачання на адресу ФОП Покровський А. В., який зарєєстрований за адресою м. Луцьк, пр. Волі 49 а. Лист датований 24 жовтня 2018 року.

Читайте також: Як "свідомий" луцький депутат будував "Казкову оселю", наплювавши на закон

Причина можливого відключення газу у фірмі депутата міськради – перевитрата місячного підтвердженого обсягу (1,000 тис. куб. м). Згідно з Постановою Кабінету міністрів України "Про затвердження Порядку пооб'єктного припинення (обмеження) газопостачання споживачам (крім населення)", дане порушення тягне за собою серйозні наслідки аж до повного відключення об'єкту від газу в примусовому порядку.

Читайте також: "Свідомий" депутат Луцькради нахабно збрехав містянам у прямому ефірі

Депутат Луцької міської ради Андрій Покровський, який не втрачає можливості похизуватись напрацюваннями свого Громадського руху "Свідомі", чинить абсолютно не як свідомий громадянин і відповідальний бізнесмен та обранець громади. Навпаки, своїми діями він доводить, що гребує загальними нормами та правилами. У такий спосіб він дискредитує себе, як депутата, що покликаний подавати приклад своїм виборцям у ставленні до закону.

Нагадаємо, що Андрій Покровський не раз відзначався з негативної сторони у питаннях ставлення до законодавства. Зокрема, на його підприємствах документують значно занижену реальну зарплатню працівникам, аби уникнути сплати великих податків. Таким чином лідер ГР "Свідомі" ставить під питання свідомість свого руху і ще більше підтверджує його суто популістські цілі.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter