Популярна українська співачка і продюсер Наталія Могилевська вдруге за місяць здивувала своїх шанувальників пікантними фото. Про це повідомляє "Оглядач".

Читайте також: "Так схожа на маму": Могилевська кардинально змінила імідж (фото)

Вона позувала у білизні з голими сідницями на камеру, привертаючи увагу користувачів до майстер-класу в Харкові, який відбудеться 15 травня.

"Я готуюся розмовляти на будь-яку тему. Мені дуже цікаво зустрітися з вами. Поговоримо про любов до себе в моїй інтерпретації? Я змогла схуднути і народитися заново тільки після того, як пробачила свої недосконалості", – зізналася вона.

За словами Могилевської, вона полюбила таланти, якими її обдарував Всесвіт. Але досягти успіху, зокрема, і в красі, допомогла праця.

"У будь-якому віці можна виглядати прекрасно, головне – бажання і праця. Я вирушаю з тренінг-зустрічами містами України з метою пробудження бажання жити і вірити в себе, коли опустилися руки. З метою поділитися досвідом, як повернутися до життя і народитися заново", – підсумувала зірка.

 

Читайте також: "Це моє покликання": Могилевська змінює професію

Реакція на еротичне відео з оголеною частиною тіла була різноманітна. Багато хто захопився зовнішністю та завзяттям Могилевської, але дехто сприйняв таку відвертість із неприємним подивом.

"Світ божеволіє. Пані Наталю, ви чудова співачка, чудова людина, і це ваші основні переваги, але ніяк не голі сідниці. Це пріоритет теперішньої "силіконової долини" і дівчат легкої поведінки", "Наташо, як сексуально виглядаєш. Надихає", "Класна співачка, а попу навіщо показувати", "Яка Ви неймовірно жіночна і красива дівчина", "Наталю, такого я ще не бачила від вас", — написали шанувальники.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook