Депутат Луцької міськради Богдан Вавринюк від ВО "Свобода" вирішив скласти мандат депутата міської ради, водночас закликавши не шукати в його кроці непотрібних спекуляцій.

Читайте також: На двох луцьких нотаріусів поскаржилися в Мін'юст

Про це депутат Луцькради повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Шановна громадо! Хочу повідомити вам про своє рішення скласти мандат депутата Луцької міської ради. Три роки, впродовж яких я мав за честь представляти інтереси лучан у фракції ВО "Свобода" в міській раді стали для мене неоціненим життєвим досвідом. Це був непростий час для міста та країни. Якби там не було, можу сказати, що я залишився вірним принципам, з якими йшов до людей у 2015 році. Відстоював ідеї та цінності, з якими йшла на вибори команда націоналістів. Максимально, в міру своїх сил, намагався вирішувати актуальні проблеми розвитку міста, − написав депутат. 

Читайте також: Депутат Луцькради публічно заявив про погрози від Степана Івахіва

"У житті я звик віддаватися справі на 100 %. Те саме стосується і депутатської роботи. На жаль, життєві та особисті обставини сьогодні склалися так, що не дозволяють мені повноцінно зосередитися на депутатській діяльності. Тому я прийняв рішення скласти мандат депутата міської ради. У той же час я залишаюся активним членом Луцької міської організації ВО "Свобода" і надалі братиму участь в політичному житті партії. Тому прошу не шукати в моєму кроку непотрібних спекуляцій чи маніпуляцій”, − йдеться у дописі.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter