Віталій Пащенко, син відомого бізнесмена Володимира Пащенка, повідомив про роботу над відкриттям бізнесу у Луцьку разом з другом Антоном Івахівим, який є сином волинського олігарха і нардепа Степана Івахіва.

Читайте також: Як "розвести" державу: кілька фірмових рецептів від Володимира Пащенка

Хлопці анонсували проект "Електро таксі". Ідея полягає в тому, аби зробити службу таксі, автопарк якої складатиметься суто з електрокарів.

"Друзі, у мене є гарна новина! Нещодавно, я спілкувався з моїм другом, Anton Ivakhiv, з яким ми разом обговорили проект нового еко-таксі. Я був вражений його неймовірним ентузіазмом та креативним підходом до цієї ідеї і тому, ми вирішили об’єднати наші зусилля та стати партнерами у створенні нового стартапу. Впевнений, що його знання та оригінальне бачення цього бізнесу допоможуть нам створити успішний та відомий бренд у Луцьку! Ми з Антоном думали над потенційною назвою нашого таксі і вирішили назвати його "Електро таксі", – повідомив Віталій Пащенко.

Читайте також: Волинський бізнесмен висмоктує гроші у олігарха через громадську організацію

Хлопець відзначає, що на таку ідею його надихнула робота всесвітньо відомого бізнесмена і інженера Ілона Маска.

Нагадаємо, що Володимир Пащенко запам'ятався лучанам, зокрема, двома розпіареними проектами, які в підсумку провалились – фудтраки FBI та міський евакуатор. Щодо роботи евакуатора, то завдяки йому бізнесмен разом з тодішним заступником міського голови Сергієм Григоренком обікрали бюджет міста на солідну суму. Усім відомо, що останнім часом горе-бізнесмен активно обслуговує нардепа Степана Івахіва і щедро поливає брудом через підконтрольні ЗМІ не тільки усіх його політичних опонентів, але й вдову покійного друга Тетяну Єремеєву.

Читайте також: Єремеєва потролила Пащенка за уїдливий блог

Діяльність олігарха Степана Іваха з дестабілізації ситуації в Луцьку задля власних інтересів відома усім лучанам. Також нардеп обманом забрав у вдови й дітей свого покійного друга Ігоря Єремеєва більшу частину майна, активів і коштів. Окрім того,  його мережа АЗС WOG нахабно дурить людей, завищуючи ціни на ринку пального і продаючи замість фірмового бензину "бодягу", яка шкодить автомобілям. 

Читайте також: Що нам продають під виглядом найякіснішого бензина і як це впливає на автомобіль

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter