В Херсонській області у селі Щасливе 7-річну Марію Борисову, яку 4 дні шукали, знайшли мертвою на вулиці, де вона жила. Тіло дівчинки виявив її односелець у своєму сараї.

Читайте також: Знайшли в мішку за сараєм: тіло дівчинки, яку розшукували чотири доби, виявили в селі, де вона мешкала

Чоловік викликав поліцію, як тільки побачив у споруді міцно зав'язаний білий поліетиленовий  мішок, якого раніше там не було. Коли правоохоронці розкрили його − знайшли тіло дівчинки. Зараз територія огороджена, на місці працюють експерти. Батькам Марії вже повідомили про її загибель, пише ТСН.

Поліцейські кажуть, що дівчинка була у тому ж одязі, у якому зникла. Її розшукували сотні правоохоронців та волонтерів. Територію села і навколо нього перевірили кілька разів. І сарай, де виявили тіло, також оглядали.

Тож, слідчі припускають, що тіло вбитої дитини десь переховували.

Читайте також: На Рівненщині кіт задушив 4-місячну дитину

Нагадаємо, пошуки 7-річної Марійки Борисової тривали чотири доби. Вона зникла ввечері 7 березня, коли пішла на зупинку громадського транспорту. До роботи залучили рятувальників, які перевіряли покинуті приміщення, вигрібні ями та комунікації. У пошуках використовували квадрокоптери та тепловізори.

Тіло дівчинки виявили в селі, де вона мешкала. Воно було сховане у мішку за старим сараєм, який раніше перевіряли кілька разів. Сьогодні господар виявив мішок.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook