Відома співачка Тіна Кароль несподівано здивувала шанувальників пікантним кадром, який представила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Читайте також: Настя Каменських розповіла про весілля з Потапом (відео)

Як відомо, Тіна Кароль є активний користувачем мережі і часто радує фоловерів своїми фото, причому не тільки постановочними знімками і яскравими кадрами з фотосесій, а також ще й цитатами, роздумами і важливими зауваженнями.

Цього разу на сторінці Кароль з’явився незвичайний знімок, на якому співачка позує в милому і одночасно з тим – сміливому образі.

Так, Тіна не обійшлася і без родзинки в своєму новому вбранні – тонке чорне плаття заінтригувало шанувальників напівпрозорістю і тонкими бретельками.

Схоже, українська виконавиця змогла дуже вигідно підкреслити свої розкішні форми. Образ вийшов інтригуючим і дуже незвичайним.

Читайте також: "Перетворилася на Машу Распутіну": Ані Лорак стала жертвою косметологів

Багато фанатів зізналися, що їм подобається така Тіна і її стильний look, адже від нього віє стилем і якоїсь інтригою. Також шанувальники заявили, що в фото, не дивлячись на відвертість сукні, немає якоїсь вульгарності.

Проте, знайшлися і ті користувачі мережі, що були незадоволені фотографією. Справа в тому, що фоловери були скривджені через те, що представлений кадр є архівним. Тому шанувальники попросили, щоб співачка виклала щось своє.

"Люди, ви в курсі про слово "субординація"? Що за наїзди "набридли ці старі фото", "а можна вже нові?" Трошки доганяйте кому ви пишете. Чекаю, коли в коментах будуть адекватні мови (не дочекаюся)", "Королева? Ні, це богиня! Людина яка випромінює", "погляд обеззброює", "Кенгуруша зовсім перестала нам відповідати", "Тобі чорний колір до лиця! Любиш чорний колір?", "Так люблю цю сукню, пошила собі таке ж", "Космос!", "Чекаємо нових фотографій", – написали користувачі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook