Приїзд Петра Порошенка до Луцька 11 січня стане початком передвиборчого "Томос–туру", під час якого відбуватиметься агітація в Україні.

Читайте також: До Луцька прибуде Президент України

Про це повідомляє журналіст Олександр Дубінський на своїй сторінці на Facebook.

"11 січня, в кращих традиціях декомунізації та відділення церкви від держави, президент Порошенко почне свій передвиборчий "Томос-тур" з візиту до Волинської області і в місто Луцьк.

Він відвідає театр, дві церкви і виступить на майдані перед спеціально зібраною для цих цілей масовкою", – зазначає журналіст та публікує розпорядження голови Волинської ОДА Олександра Савченкаяке з його слів, "складене в кращих совкових традиціях, де він вимагає":

– звезти з 16 районів Волинської області по 10 учасників для зустрічі президента в театрі Шевченка (всього 160 осіб);

– звезти з 16 районів Волинської області на Театральний майдан Луцька 2420 чоловік для участі в "святково-обрядовому дійстві";

Читайте також: Скомпрометована чиновниця від БПП втекла з 1-й сесії новоутвореної волинської ОТГ

"Списки осіб для участі у зустрічі з Порошенком (та з кишеньковим митрополитом ПЦУ Епіфанієм) належить сформувати з "місцевої культурної та політичної еліти, учасників АТО, депутатів місцевих рад.

Голови районів повинні за свій рахунок (тобто за гроші зі своєї кишені або з "общака") забезпечити делегації транспортом.

Після урочистого виступу перед "народом" Порошенко зустрінеться з місцевими керівниками СБУ і поліції в рамках проведення роз'яснювальної роботи по переходу церковних парафій в ПЦУ.

Звичайно, комусь недоумкуватість передвиборних потуг Порошенка може здатися досить смішною.

Але насправді це сумно і страшно. Тому що за вітриною "Томоса", прагнень до НАТО і безвізів, ми реставрували найсумніший совок. За який готові проголосувати 10% наших співгромадян", – резюмує журналіст, додаючи документи.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter