П'ятирічна дівчинка, яка постраждала у ДТП, спричинену п'яною підприємицею, знаходиться з мамою у лікарні. Про це у Facebook повідомила Надія Міскевич.

Читайте також: У Луцьку п'яний чоловік їздив містом без прав

"Наразі Мілочка з мамою знаходиться в нейрохірургічному відділенні Волинської обласної лікарні, де наші лікарі надають необхідне лікування, бо травми досить тяжкі.

Реабілітація буде тривалою, і будемо реалістами, невідомо, як відобразиться на подальшому здоров’ї. Але я маю надію і молю Бога, щоб все було добре.

Не дай Боже відчути жодній мамі те, що відчула мама Міли. А який переляк отримав синочок Іван, який теж був учасником ДТП. І не полишає мене думка, чому жодного разу на зв’язок не виходить водійка, а виключно її чоловік, бо соромно? Але Бог їй суддя, а на землі це Закон", – пише жінка.

Нагадаємо, що 19 грудня, близько 23-ої години, на перехресті проспекту Відродження та вулиці Січова трапилася дорожньо-транспортна пригода. Механічні ушкодження зазнали три транспортні засоби: Audi Q5, Chevrolet Aveo, Renault Megane. У аварії постраждала 5-річна дівчинка.

Читайте також: Мінус ще один Outlander: на Волині поліцейські потрапили у ДТП (відео)

Медики госпіталізували до лікарні 5-річну пасажирку одного з легковиків з важкими травмами. Також у лікарні перебуває пасажирка Audi Q5, яка отримала тілесні ушкодження.

Попередньо відомо, що 32-річна водійка Audi Q5, а саме скандально відома у Луцьку підприємиця Інна Вільчинськадопустила зіткнення з Chevrolet Aveo, який відкинуло на смугу зустрічного руху, а далі в’їхала в Renault Megane.

Як раніше повідомлялось, горе-підприємиця прославилась тим, що влаштувала у себе в магазині "Бруклі" справжнісіньке трудове рабство. Зокрема, вона намагалась змусити продавчинь працювати на неї неофіційно, а потім і взагалі звинуватила їх у недостачі. А продавчині працювали по 15 годин на добу – з 7:00 до 22:00, і зарплати за це мали аж по шість тисяч гривень.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook