Працівники Старого ринку опублікували провокуюче відео, на якому нібито муніципал розказує про те, як працівників департаменту, шантажуючи, змушують демонтовувати ринок.

Читайте також: "Назад дороги немає": Григорій Пустовіт знову звернувся до підприємців Старого ринку

Відео-звернення опублікували в спільноті Європейський Центральний ринок.

"Я інспектор муніципальної варти Луцької міської ради звертаюсь до лучан, особливо до підприємців Старого ринку. Більшість інспекторів муніципальної варти беруть участь в демонтажі забору Старого ринку і взагалі у всіх подіях, пов'язаних зі Старим базаром. Під шаленим моральним тиском директора департаменту Юлії Сиротинської. Вона примушує всіх у позаробочий час здійснювати різного роду дії, які більшість не хочуть та й не зобов'язані робити, так, як не впевнені у їх законності. Сиротинська погрожує, що у випадку відмови чи непокори, буде зрізати виплати по зарплаті. Інколи грозиться повістками у воєнкомат..." – сказав невідомий на відео.

У коментарях лучани пишуть, що це фейк та й написаний текст актор погано вивчив.

"Це фейк. Люди, ви записуєте маячню. У масках ховати лице і запинатися на відео. Ну да, текст поганенько вивчив. Ой, проблема", – написав Олег Сіранчук.

"От де ви впевнені, що це не підставний ролик? Люди ведуться на то все і зі сторони виглядають смішними ідіотами", – написав Богдан Ціхоцький.

Читайте також: Нападають зі спини: базарники перешкоджають роботі муніципалів (фото, відео)

"Люди, ви що не бачите, що це фейк? Це, напевно, ті гуманітарщики, бо нормальні підприємці вже давно познаходили собі магазини і торгують", – написала Юлія Гловацька.

Очільниця департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська не забарилася та відразу прокоментувала відео, на якому нібито муніципал розказує, що знаходиться в заручниках керівництва.

Читайте також: "Куди везти бензин?!": як лучани відреагували на провокацію щодо "підпалу" Старого ринку (фото)

Коментар вона написала на своїй сторінці у фейсбуці.

"Пацани, не старайтеся! Тролінг – фуфло. У Департаменті відсутні такі безграмотно розмовляючі працівники! З магазину, де ви купляти шеврон, вже нам зателефонували. Шукаємо Троля на камерах де засвітився по вул. Стрілецькій", – написала головна муніципалка Луцька.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook