12 квітня на заправці у Києві розгорнувся сюжет справжнього трилера. Спершу п'яний водій спричинив ДТП і поліз битись, вважаючи себе правим. Аби заспокоїти агресивного чоловіка, його прив'язали скотчем до стовпа. З автівки вийшла його не менш п'яна подруга і почала кидатись на людей з пляшкою з-під горілки. Її вдалось вкласти в машину відпочивати.

Читайте також: БТР переїхав легковик на Рівненщині (відео)

Коли ці пристасті горіли на вулиці, до крамниці на АЗС забіг наркоман і спробував поцупити пляшку шампанського, але і його впіймали. Усю трійцю змусили чекати приїзду поліції.

"Вважаєте, що бачили все? Може, й так, але цих унікалів – точно ні. Отже, пацанчик з малою нажерлися горілки і поїхали кудись на старенькому Ford (#59750KE). Далеко не вийшло бо бєнзу не було. Заїхали на ОККО, що на Кільцевій і одразу ж в‘їхали у Toyota. Вийшли і почали качати "права", він поліз з кулаками, за що трохи отримав і був прив‘язаний до стовпа, а мала – нападати із пустою пляшкою з-під горілки. На щастя, її вдалося швидко вгамувати і вона пішла спатунять до автівки.

Читайте також:  "Межигір'я" Порошенка: як виглядає зсередини розкішний будинок президента (Фото)

В цей же момент якийсь наркозалежний вирішив скористатися кіпішем і вкрасти пляшку шампанського. Його ловлять і також крутять.

Коротше, нарік на заправці спить і чекає охорону. Подруга в машині спить під шансон, а бухарь прив'язаний до ліхтаря і чекає на поліцію.

Такі діла. Ну, а що – п’ятниця ж, х*лі", – йдеться у дописі групи "Київ Оперативний".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook