21 травня співробітники кримінальної поліції затримали 36-річного жителя Луцька, котрий перебував у розшуку за підозрою в скоєнні розбійного нападу на території Херсонської області. Під час санкціонованого обшуку в автомобілі "Volkswagen Passat" правопорушника поліцейські виявили гранату "Ф-1".

Читайте також: На Волині – божевілля через замах на викрадення авто у депутата-мільйонера з облради

На місце події прибули спеціалісти вибухотехнічного відділу поліції області. Вони належним чином вилучили небезпечну знахідку та транспортували її до спеціального місця зберігання. Боєприпас направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичного центру МВС України, повідомляє сектор комунікації поліції Волині.

Правопорушника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі Луцького відділу поліції відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 263 ( Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

Зловмисник перебував у розшуку за підозрою в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 (розбій, поєднаний з проникненням у житло) Кримінального кодексу України на території Херсонської області. Окрім цього, слідчі Луцького відділу поліції завершили розслідування та скерували до суду кримінальне провадження з обвинувальним висновком щодо скоєння вказаною особою такого ж злочину в Луцьку.

Читайте також: Волноваха забрала їхні життя: волиняни, які загинули за Україну (список, фото)

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook