У Києві на Хрещатику поблизу будівлі Київської міської ради обікрали депутата Київради від депутатської фракції "Солідарність" Георгія Ясинського. Інцидент трапився увечері 20 вересня, проте про нього стало відомим лише сьогодні.

Читайте також: Скандальний нардеп прийшов у Раду з годинником за 3,4 мільйона гривень (фото)

Як розповів політик правоохоронцям, на вулиці біля місця його роботи у нього з руки непомітно зняли годинник марки Breguet, опісля зловмисники заховалися у натовпі, передає ресурс "Страна" з посиланням на джерела в МВС.

"Цікаво! Мені окуляри шукали", – ексдепутат від БПП спробував пояснити п’яну бійку і погрози

За словами людей з оточення Ясинського, у нього вкрали дуже дорогу модель годинника. Її середня ціна становить 31,5 тисяч доларів. Зауважимо, що приблизно стільки ж потрібно викласти за однокімнатну квартиру в Києві.

Мовиться про годинник Breguet Marine Automatic Chronograph, що має корпус із 18-каратного рожевого золота. Згідно з рекламними матеріалами, в цій моделі на золоті стрілки нанесено люмінесцентне покриття, завдяки якому легко визначати час у темряві. Водночас золотий циферблат покрито чорним родієвим шаром. Модель доповнює каучуковий ремінець із золотою відкидною застібкою. Після того, як завели годинник, він працюватиме щонайменше дві доби.

За фактом крадіжки годинника в Ясинського правоохоронці відкрили кримінальне провадження – стаття про крадіжку в особливо великих розмірах.

Читайте також:  "Хочу до Тоні в Одесу!": нардепа спіймали на цікавій переписці у Раді (фото)

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook