В окупованому Донецьку 29 вересня пролунав вибух, внаслідок якого постраждали щонайменше три людини, повідомляє Остров із посиланням на російські ЗМІ.

Читайте також: За секунду до вибуху: у мережу злили епічні фото загибелі Захарченка

Згідно з повідомленням, вибух прогримів "на з'їзді компартії". "Депутат" так званої "народного ради "ДНР"". Владислав Бердичевський заявив російським ЗМІ, що вибух стався у Куйбишевському районі і, за попередньою інформацією, постраждали троє людей.

Повідомляється також, що серед постраждалих кандидат у ватажки "ДНР" Ігор Хакімзянов. "На місці вибуху знайшли пакет, всередині все згоріло. Постраждали дві жінки, в однієї з них сильні опіки", − заявив член "компартії "ДНР" Геннадій Фоменко. У момент вибуху в будівлі перебувало близько 50 людей.

Водночас сепаратистські ЗМІ повідомили, що внаслідок вибуху постраждали чотири людини.

"Чотири постраждалих, всі живі, найважчі госпіталізовані в міську лікарню №24 Кіровського району", − заявили в окупаційній райадміністрації міста.

Обозреватель із посиланням на Telegram-канал, що підтримує терористів, пише, що в будівлі було закладено "безоболонковий вибуховий пристрій". Повідомляється також, що Хакімзянова контузило, а найважче осколками поранена "відповідальний секретар" Ірина Якіна. Ще одна жінка, особа якої не уточнюється, отримала опіки.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter