Знову курсуватиме приміський маршрут №236 "Гірка Полонка – Липини".

Читайте також: Луцькі водії дарують проїзд за готівку своїм "друзям", а не за безготівку

Про це повідомляє ідділ інформаційної політики Волинської облдержадміністрації.

З вівторка, 17 грудня 2019 року, на виконання доручення голови облдержадміністрації Юрія Погуляйка відновлюють автобусне сполучення №236, що курсуватиме за маршрутом "Гірка Полонка – Липини".

Із проханням допомогти із транспортним сполученням між селами Гірка Полонка та Луцьк до голови ОДА Юрія Погуляйка звернувся голова Луцької райдержадміністрації Тарас Яковлев та заступник Гіркополонківського сільського голови Андрій Мороз через транспортний колапс, що виник в обласному центрі Волині у зв’язку із веденням електронного квитка у громадському транспорті.

Читайте також: Стало відомо, яка кількість транспорту у Луцьку вийде з понеділка на рейси

Зокрема, через відмову встановлювати на своїх маршрутах валідатори Луцька міська рада розірвала договори із частиною перевізників. У цьому числі були маршрут №19, який сполучав Гірку Полонку із Луцьком, та № 9, що сполучав Луцьк та с.Липини.

До слова, маршрут №19 забезпечував 90 % перевезень пасажирів між Луцьком та Гіркою Полонкою, багато жителів якої працюють саме в обласному центрі.

Відтак, голова ОДА Юрій Погуляйком прийняв рішення про поновлення маршруту №236 "Гірка Полонка – Липини", що курсуватиме кожні 10-15 хв. Здійснюватиме перевезення на приміському маршруті - Луцьке АТП 10701.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook