Урочисті заходи на оновленій спортивній арені в Горохові відбулися 14 жовтня, в день свята Покрови. На святкування прибув очільник волинського УКРОПу, радник голови обласної ради Вячеслав Рубльов.

Читайте також: Школа Рожищенського району отримала сучасний спортмайданчик

З нагоди відкриття стадіону на арені організували відкритий урок з футболу серед команд закладів освіти міст Горохів, Берестечко, селища Мар’янівка, сіл Бужани, Мирків, Холонів, Шклинь, Мирне, Михлин, Пустомити, Скобелка та нагородження команд-призерів Чемпіонату та Кубка району з футболу. Капітанам команд вручили м’ячі.

"Це знакова для нас подія – на змагання приїхали близько 150 дітей чи не з усіх куточків нашого Горохівського краю і ветерани з футболу. Все, що ми робимо – для мешканців Горохова і для дітей, бо вони наше майбутнє. Сподіваюсь, що з завдяки грі на цьому полі виростуть майбутні великі футболісти і спортсмени. І приємно, що все, що робимо в Горохові, до цього завжди долучається Фонд "Тільки разом" і Вячеслав Рубльов", – розповідає міський голова Віктор Годик. 

Читайте також: На Волині мешканцям району подарували сучасний стадіон за 1,5 млн грн

"Голова Волинської обласної ради Ігор Палиця та його Фонд "Тільки разом" завжди підтримують розвиток спорту в містечках та селах Волині. І ми повинні пам’ятати, що поки ми тут можемо грати в футбол, ходити на матчі, розвиватися і вчитися, на сході України наш спокій бережуть наші вояки. Тому заради них ми повинні працювати наповну", – підкреслив Вячеслав Рубльов.

Після вітальних слів на поле вийшли команди ветеранів футболу – команда Національної збірної України серед ветеранів та місцева "Агропродукт-Горохів". В результаті запеклого матчу, горохівчани поступилися гостям з рахунком 2:6.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter