В Афінах, де Міхеїл Саакашвілі планував зустрітися з місцевими грузинськими емігрантами, 11 жовтня на нього напав невідомий чоловік. Останній накинувся на третього президента Грузії з кулаками й побив його.

Читайте також: Саакашвілі заявив про повернення в Грузію (відео)

Чоловік напав на Міхеїла Саакашвілі, коли той йшов до кінотеатру в грецькій столиці, повідомляє видання Взгляд.

Третього грузинського президента перед нападом оточили прихильниці, з якими він мав провести зустріч. Також на місці події працювала представники грецької поліції.

Видання Новости-Грузия також пише, що чоловік розпилив перцевий балончик у натовпі прихильників політика. Там утворилася паніка, яку помітно на опублікованих у мережі кадрах.

У Греції Міхеїл Саакашвілі проводив передвиборчу зустріч з представниками грузинської діаспори. Ексголова Одеської ОДА є кандидатом у прем'єри Грузії. На зустріч він представляв свою програму.

Згодом факт нападу сам Міхеїл Саакашвілі підтвердив у власному фейсбуці. Втім він висловив переконання, що це була провокація, спрямована проти безпеки його прихильників.

"Дякуємо грецькій поліції за високопрофесійну, швидку й адекватну реакцію, запобігання провокації і гарантії безпеки наших співвітчизників під час зустрічі", – написав Саакашвілі.

Читайте також: Ідіть до чортової матері: Саакашвілі почав лютувати під час онлайн-зустрічі з бізнесменами (відео)

На Міхеїла Саакашвілі напали в Греції: дивіться відео

Напад на Саакашвілі в Греції: дивіться відео

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook