У Княгининівській громаді вандали почали розбирати на запчастини щойно встановлені металеві відбійники.

Читайте також: Волинянин обікрав будинок на Тернопільщині

"Не своє – не шкода", – саме за таким принципом живуть деякі жителі Княгининівської громади, що поблизу Луцька. При всіх сьогоднішніх економічних негараздах, усіх життєвих проблемах, найбільше обурює те, що на кожному кроці ти бачиш, як будь-які спроби зробити нашу громаду гарною та комфортною щоразу наштовхуються на безглузде і невикорінне руйнування. То вандали повивертають лавки з "корінням", то понівечать урни, то роздеруть огорожу, то поб’ють стіни щойно відремонтованих приміщень. Вже не кажу про «килимок» із лузги від насіння, недопалків, пляшок і різнокольорових обгорток на зупинках, порогах клубних закладів та дитячих майданчиків", – пише на сторінці громади провідний спеціаліст гуманітарного відділу Ірина Редкоус.

Жінка зазначає, що сьогодні трапився новий неприємний випадок у громаді, про який повідомили працівники підприємства, що виконує ремонтні роботи.

"Ще не встигли завершити ремонт дороги по вулиці Тополевій у Княгининку, як невідомі зловмисники почали розбирати металеві відбійники вздовж пішохідної зони. За цим фактом поліцейським Княгининівської громади розпочато слідчі дії", – йдеться у дописі.

Читайте також: У Луцьку підприємець обматюкав муніципалів через зауваження (відео)

Княгининівська сільська рада висловлює обуреність діями зловмисників. Подібні речі не припустимі, винні повинні бути покарані.

"Якщо ми хочемо, щоб наша громада була чистою та квітучою, щоб у ній були комфортні та безпечні умови для життя, ми повинні самі дбати про це. Ніхто не зробить цього за нас. Тому, закликаємо вас бути пильними та відповідальними. Повідомляйте про правопорушення, свідками яких ви стали поліцейському нашої громади", – пише жінка.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook