Останій раз ви авторизувались через "%social%"

У керівника РДА на Рівненщині виявили коронавірус

субота, 11.04.20  16:21
У керівника РДА на Рівненщині виявили коронавірус

У голови Сарненської РДА Олександра Кохана підтвердили коронавірус. Про це посадовець сам написав на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: На Волині від коронавірусу помер чоловік

Він зазначив, що попри це виконує свої посадові обов'язки, однак тепер – дистанційно, пише Суспільне.

Ось що він написав про це на своїй сторінці: "Друзі, нещодавно з'явився сухий кашель. А так як я в своїй роботі маю багато щоденних контактів, вирішили зробити тест на COVID-19, щоб не ризикувати та запобігти поширенню вірусу. На жаль, сьогодні отримав результати тесту ПЛР. Результат позитивний.

Але на щастя рішення про тестування було правильним, тому самоізолююся до повного одужання. Подав список контактів на епідеміологічну службу для тестування та вжиття всіх необхідних заходів. Почуваються добре, настрій бойовий. Тому продовжую працювати але уже в віддаленому режимі з дому. Буду інформувати про розвиток подій. Будьте здорові!", – пише посадовець.

Читайте також: Повідомили, де на Волині зафіксовані нові випадки захворювання на COVID-19

Нагадаємо, що згідно з оперативною інформаціє станом на 10.00 годину 11 квітня у Волинькій області зареєстровано 52 лабораторно підтверджених методом ПЛР випадків COVID-19, в тому числі два летальних.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook

Повідомили, де на Волині зафіксовані нові випадки захворювання на COVID-19Сьогодні о 11:40 переглядів: 421

редагувати (F2)блокувати коментарі

Повідомили, де на Волині зафіксовані нові випадки захворювання на COVID-19

Згідно з оперативною інформаціє станом на 10.00 годину 11 квітня у Волинькій області зареєстровано 52 лабораторно підтверджених методом ПЛР випадків COVID-19, в тому числі два летальних. Про це повідомляє управління інформаційної політики та цифрової трансформації облдержадміністрації.

Читайте також: COVID-19 продовжує поширюватися Україною: кількість загиблих збільшилася

Після лікування одужало двоє перших захворілих, що підтверджено двома негативними результатами дослідження ПЛР. 

За попередню добу зареєстровано 11 нових випадків у містах Луцьк, Нововолинськ, Ковельський та Горохівський райони.

Загалом за весь період спостереження коронавірусна хвороба виявлена у:
місто Луцьк – 17 випадків, (у тому числі 4 за останню добу); у тому числі 1 летальний;

Старовижівський район – 11 випадків, в т.ч. 1 летальний;

Луцький район – 4 випадки,

Володимир-Волинський район – 4 випадки;

Горохівський район – 5 випадки (в т.ч. 1 за останню добу);

Рожищенський район – 2 випадки;

Ківерцівський район – 1 випадок;

Ковельський район – 5 випадків (в т.ч. 4 за останню добу) в т.ч. 4 в м.Ковель;

м. Нововолинськ – 3 випадки (в т.ч. 2 за останню добу).

Читайте також: Двоє хворих на коронавірус волинян знаходяться на штучній вентиляції легень

За добу надійшло 27 повідомлення про підозру на COVID-19.

По області методом ПЛР на виявлення вірусу COVID-19 всього обстежено 664 особи. Із них вірусологічною лабораторією обласного лабораторного центру обстежено – 347 осіб.

Нагадаємо, що першою коронавірус на Волині виявили у 7-річної дівчинки з Гірки Полонки, тоді – у директорки Луцької міської клінічної лікарні.

Після смерті лаболаторні дослідження виявили коронавірус у померлого від серцевого нападу лікаря-гінеколога Волинської обласної клінічної лікарні.

Згодом COVID-19 виявили у семи медиків з відділення реанімації Луцької міської клінічної лікарні. За неофіціною інформацією, одна з інфікованих – з міста Ківерці.

Відомо, до того ж, що у двох пацієнток Луцької міської клінічної лікарні, які були туди госпіталізовані з пневмонією, результати аналізів у суботу, 4 квітня, підтвердили інфікування COVID-19. Їх перевели до Волинської обласної інфекційної лікарні.

У суботу, 4 квітня, стало відомо також про те, що лікар і медична сестра Волинського обласного патологоанатомічного бюро, які робили розтин хворого на коронавірус волинського лікаря-гінеколога, отримали позитивні результати тесту на COVID-19

У понеділок, 7 квітня, стало відомо про ще два нові випадки захворювання. Хворіє дворічна дитина з мамою. Це наймолодший хворий випадок в області. Діагноз хлопчика вже підтверджено лабораторно. Проживає з мамою у Володимирі-Волинському.

8 квітня у Нововолинську зафіксували перший хворий на коронавірусПацієнт перебуває у НЦМЛ, підключений до апарату штучної вентиляції легень. Стан важкий. Також, температура є і в родині хворого.

9 квітня у місті Ковель коронавірус підтвердили у медпрацівника методом полімеразно-ланцюгової реакції (ПЛР). Створені епідеміологічні бригади для заключної дезінфекції у вогнищах інфекції з метою локалізації та недопущення розповсюдження.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті?Виділи її мишкою та натисни Ctrl + Enter

Коментарі

    коментарів немає
Коментар буде опубліковано після модерації
×публікації по часу :