Ветеран АТО з Луцька, капітан Збройних сил України звернувся до виборців чинного президента України Володимира Зеленського.

Читайте також: "Я унічтожу під*ра Зеленського": Джокер переписувався із Марусею Звіробій від імені Геращенко (фото)

Вадим Ваврищук у соціальній мережі Facebook звернувся до виборців президента у досить грубій формі. 

"Як Вам живеться, Зебіли? Горді, су*а, своїм вибором? В кого з Вас, бл*дєй, життя покращилось, корисні ідіоти?", − йдеться у дописі довіреної особи екс-президента України Петра Порошенка.

У коментарях дописувачі розділились на два табори, одні підтримують гаранта, інші ж − на стороні АТОвця.

"Ти б, Петрович, думав перед тим як вживати слово "бл*дєй"! Можлива хтось з наших і голосував за нього", − пише військовий Віталій Іванісік.

У 2017 році, ще коли при владі був екс-президент Петро Порошенко, Вадим Ваврищук також був не задоволений тодішньою владою.

"Найбільше злить той факт, що ми насправді тут нікому не потрібні, і це ми ще на Західній Україні", − висловлювався АТОвець у інтерв'ю місцевому виданню 21 лютого 2017 року.

"Я не відчуваю потреби у 2 га землі для ведення селянського господарства, бо не бачу себе, обробляючи цю землю. Але, якщо отримаю, то можу або здати ділянку в оренду, або продати", − додав Ваврищук у інтерв'ю.

Згідно з декларацією Вадима Ваврищука від 29 березня 2019 року, у власності військового є 4 земельні ділянки, в тому числі і на озері Світязь та Пульмо.

Нагадаємо, Вадим Ваврищук керівник ГО "Волинська спілка ветеранів антитерористичної операції". На виборах до Волинської обласної ради 2015 року балотувався від Блоку Петра Порошенка "Солідарність". У 2019 році − як самовисуванець, та у соціальній мережі збирав кошти "не для себе, а для Центральної Виборчої Комісії". 

"Я вирішив іти, іти в депутати. Краще я, ніж якийсь олігарх чи сєпар", – звертався до виборців АТОвець.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook