У студії Квартал 95 нарешті розповіли, кого українці побачать у випусках шоу замість Володимира Зеленського, який у понеділок, 20 травня, став новообраним президентом України.

Читайте також: Зеленський перед інавгурацією у стрибку поцілував Кошового (відео)

Стало відомо, що у "Вечірньому Кварталі" виступатимуть коміки Ігор Ласточкін та Юрій Ткач. До них приєднається актор Improv Live Shaw Володимир Шумко.

Кращий актор Ліги сміху за підсумками 4 сезону Володимир Мартинець вже офіційно увійшов в постійний склад акторської трупи "Вечірнього Кварталу". Артисти вже активно репетирують.

При цьому також стало відомо ім'я нового ведучого "Ліги сміху". Ним стане Євген Кошовий. Його тренерське місце в команді займе інший суддя, так як він не зможе одночасно тренувати і вести програму.

Читайте також: Стало відомо, хто створив одяг на інавгурацію для Олени Зеленської (фото)

Рішення про те, хто стане новим тренером, візьмуть самі хлопці – до четвертого етапу п'ятого сезону з двох команд Кошового дійшла збірна Кременчука.

Володимиру Зеленському також підібрали заміну в "Розсміши коміка. Діти". Там його замінить Юрій Ткач. Поки що невідомо, хто займе місце Володимира у дорослому версії. Інформація про це з'явиться ближче до зйомок 16-го сезону проекту, які заплановані на осінь.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook