У місцевої жительки обласного центру сталася не приємна ситуація в одному з магазинів міста.

Читайте також: Волинянин віз до Польщі двох жінок у сексуальне рабство

Вчора, 6 серпня, близько 18.30 у магазині "Карас", що на проспекті Відродження трапилась неприємність. У одній із примірочних жінка забула телефон (міряла штани, була з дитиною, доця заговорила, вийшла з примірочної, телефон там і залишився). Розплатилася на касі і вийшла з магазину, повернувши за ріг згадала, що телефон залишився там, про це пише Галина Бородач у групі "Теревені про Луцьк" у Facebook.

Галина відразу подзвонила на свій телефон, "пішов" гудок та телефон вимкнувся.

"Забігши в магазин підійшла до примірочноі, там якраз знаходилась дівчина років 25, сказала що ніякого телефон тут нема і вона нічого не бачила. Заглянувши туди і справді телефона не побачила. Запитавши у консультанта чи є відеокамери, сказали що є, попрямувала на касу, де було досить багато відвідувачів. Там же і стояла ця дівчина, що була у примірочній після мене, як виявилось була з чоловіком та 1-річною дитиною. Я одразу почала викликати поліцію, звернулася до відвідувачів, що якщо хтось взяв віддайте, або хоча б на касу занесіть... Чоловік побіг тим часом до дому, по документи на телефон... Я чекала на приізд поліції. На вулиці стояв чоловік років 40-45 (дуже жалію, що не запитала як звати), який сказав що теж у той момент знаходився у примірочній і чув як телефон заграв, та різко вимкнувся, після цього до дівчини підійшов іі чоловік і щось шептались...", − пише обурена лучанка.

Читайте також: У Луцькому районі встановили відеокамери на дорозі

"У цей момент дівчина з чоловіком та дитиною вийшли з магазину та попрямували у сторону піцеріі "Солло", я наздогнала та попросила повернути телефон, адже чоловік підтверджує, що там була лише вона, і навіть назвав яка грала мелодія... Вона сказала, що ніякого телефона не бачила, і навіть запропонувала обшукати іі. Я, звісно, нічого не знайшла і вони пішли далі. Я повернулась до магазину, під'їхала поліція, взяла свідчення у чоловіка. Пару наздогнали. Дівчина зізналась де телефон, вона сховала у жилетці, що висіла в дитячому відділі! От і вір після цього людям!", − застерігає Галина.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter