У Луцьку в тролейбусі № 2 виникла масова сварка пасажирів з контролером, який відібрав у дитини учнівського квитка.

Читайте також: У Луцьку хочуть змінити рух маршрутів № 23 та 24

Про це повідомляють читачі "Під Прицілом."

Близько 09:00 у тролейбусі розпочався конфлікт, підлітки 13-15 років намагалися повернути відібраний учнівський квиток у контролера. Коли конфлікт переріс у гучну сварку все більеш людей почало висловалювати свою позицію та заступатися за дітей.

Читайте також: У Луцьку водій маршрутки затиснув дверима дитину

Один з пасажирів (ймовірно викладач цих хлопців) попросив контролера все ж таки віддати учнівський, адже це незаконні дії з її боку. На що жінка відповіла, що віддасть його лише перед виходом, адже хлопці передають одного й того ж учнівського між собою, таким чином сплачуючи пільгову ціну за проїзд. Говорила все це в дуже агресивній форми та казала, що має право робити таке у своєму тролейбусі.

Все ж чоловік наполягав на своєму та відверто обурювався такими діями контролера  погрожуючи викликати поліцію. Інші пасажири теж почали сваритися з жінкою вказуючи на те, що вона немає права відбирати чужі речі у пасажирів, а тим більше у підлітків.

Конфлікт не вичерпався навіть тоді, коли на одній із зупинок жінка все ж віддала учнівського та хлопці покинули транспорт. Контролер почала сперечатися все з більшою кількістю пасажирів, хамила всім хто не погоджувався з її діями і говорила не вказувати їй, що вона має право робити, а що ні. Не лякали жінку навіть погрози поскаржитися у депо.

Правильність вчинку жінки лишається на розсуд лучан.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter