Із бюджету міста Луцьк виділили 50 тисяч гривень на організацію надання вторинної юридичної допомоги місцевому бізнесу.

Читайте таокж: У поліції Волині пояснили, що чекає на порушників карантину

Про це йшлося 3 серпня під час засідання позачергової 90-ї сесії Луцької міської ради, пише ІА Волинські новини.

Як розповіла керівниця управління розвитку підприємництва та реклами Наталія Рибай, у зв’язку з прийнятим депутатами рішенням про не запровадження в місті жорсткого карантину через віднесення Луцька до червоної зони епідеміологічної небезпеки необхідно передбачити зміни в програмі підтримки малого підприємництва.

"Пропонуємо внести зміни до програми розвитку підприємництва в місті Луцьку, доповнивши перелік заходів програми таким пунктом – організація надання вторинної юридичної допомоги суб’єктам малого та середнього підприємництва з питань виконання рішень міської ради про обмежувальні та адаптивні заходи в місті Луцьку та населених пунктах Прилуцького старостинського округу у зв’язку з прийняттям рішення державною комісією ТЕБ та НС щодо віднесення міста Луцька до червоної зони епідеміологічної небезпеки поширення COVID-19", – сказала Наталія Рибай.

Читайте також: У Луцькраді прийняли рішення, чи вводити знову жорсткий карантин у місті

Вона повідомила, що з цією метою з міського бюджету виділили 50 тисяч гривень. Ці кошти спрямовуватимуть, зокрема, на оплату послуг адвокатів, із якими за посередництвом управління розвитку підприємництва і реклами співпрацюватимуть підприємці.

Для отримання допомоги представникам бізнесу необхідно звернутися в управління розвитку підприємництва та реклами Луцької міської ради (довідки за телефоном: (0332) 777-885)

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook