Минулої доби луцькі гвардійці двічі затримували громадян з ймовірними наркотичними речовинами. Один з них здійснював домашнє насилля. Про це інформуюють на сторінці військової частини 1141 Національної гвардії України міста Луцьк у Facebook.

Читайте також: Волинські оперативники затримали наркокур’єра, вилучили "товару" на 350 тисяч гривень (фото)

28 січня близько 19:15 під час несення служби з охорони громадського порядку у Луцьку наряд автопатруля отримав повідомлення на планшетний пристрій про домашнє насилля.

Прибувши на виклик у квартиру по проспекту Відродження, військовослужбовці побачили жінку та дитину з явними ознаками побиття. Заявниця розповіла, що чоловік 1984 року народження не віддавав їй дитину і бив обох. Також вона зазначила, що у чоловіка ймовірно є наркотичні речовини і вказала на їх місцезнаходження. Військовий наряд виявив у квартирі на столі пристрій для вживання наркотиків та два згортки з порошкоподібною речовиною білого кольору, ззовні схожою на наркотичну.

На місце події одразу викликали слідчо-оперативну групу та співробітників сектору протидії домашньому насильству Луцького районного управління поліції. Дитину повернули матері, а ймовірні наркотичні речовини вилучили та направили на дослідження.

Читайте також: У Луцьку посеред вулиці затримали чоловіка з наркотиками

Цього ж дня наряд іншого автопатруля на вул.Привокзальній під час поверхневого огляду виявив та вилучив у громадянина 1971 року народження шприц з прозорою речовиною, схожою на наркотичну. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook