Лучанин протягом року не може потрапити до свого будинку через нових сусідів, які встановили на під’їзді до домівки ворота на замку, повідомляє ІА Волинські новини.

Читайте також: У місті на Волині підприємцю підпалили вхідні двері квартири

Про це йшлося 19 лютого під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Як розповів Олександр Дячков, він уже рік не має доступу до власного будинку.

"Власники сусіднього будинку встановили на вході до мого будинку металеві ворота на замку і рік часу не хочуть спілкуватися. Мене просто не пускають туди", – сказав чоловік.

Читайте також: Луцький адвокат та волонтер завершив книгу про події 2014-2015 років, просить допомоги небайдужих

Він пригадав, що ворота сусіди поставили на перший день Пасхи минулого року. Тоді чоловік викликав поліцію, однак вона не втрутилася в ситуацію, оскільки земля приватизована.

Так, мова йде про проїзд до будівлі.

"Другого підходу до будинку я не маю", – наголосив Олександр Дячков.

Депутат Сергій Балицький сказав, що був на місці.

"Там просто поставили ворота і Олександру немає ніякого доступу до будівлі, а він там понад 30 років проживає", – звернув увагу депутат.

Отож, комісія вирішила доручити справу муніципальній варті, аби її працівники протягом 10 календарних днів виїхали на місце і вжили належних заходів.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook