У Луцьку чоловік, без відома своєї колишньої дружини, знімав з нею порнографічні відеоролики. Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області від 17 липня.

Читайте також: У Луцьку чоловік створював та розповсюджував порнографію

З червня по серпень 2019 року чоловік, перебуваючи в будинку зі своєю колишньою дружиною, встановив приховані міні-камери та без її відома знімав порнографічну продукцію.

Ці відео він зберігав на ноутбуці до 8 листопада. Згодом, щоб помститися своїй колишній дружині, всупереч закону, який забороняє поширювати продукцію такого типу, він виклав у мережу ці порнографічні відео. А саме під час переписки з іншою жінкою він надіслав цю продукцію. Два файли формату "mp4" містять цинічні, непристойні сцени сексуальних збочень, в яких є порнографічний зміст.

Відомо, що чоловік, який знімав відео, уродженець м. Луцька, має повну загальну середню освіту, розлучений, має одну малолітню дитину та раніше не судимий.

Читайте також: 15-річна школярка розповсюджувала порно з неповнолітніми

В суді колишня дружина сказала, що не має до чоловіка претензій, оскільки повністю з ним примирилася. Обвинувачений щиро розкаявся та повністю визнав свою провину.

Суд призначив чоловікові покарання у виді штрафу, що становить 1700 гривень.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook