На території Луцька демонтують незаконно облаштовані дерев’яні кіоски, МАФи, надбудови до споруд, бетонні блоки, гаражі, літні майданчики тощо.

Читайте також: У Луцьку демонтують захаращені паркани та незаконі обмежувачі руху

Про це повідомили під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 15 серпня, інформує Інформаційне агенство Волинські новини.

Директорка департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська поінформувала, що лучани неодноразово повідомляли про встановлені тимчасові споруди, на розміщення яких немає відповідних дозволів. Окрім того, в окремих кіосках незаконно торгують алкоголем і сурогатом. А на звернення муніципалів підприємці не реагують.

Тож було вирішено демонтувати тимчасові споруди у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, на проспекті Волі, 29, на вулицях В′ячеслава Хурсенка, 52, Гнідавській, 63б, Драгоманова, 18, Електроапаратній, 4, Замковій, 2, Караїмській, 2, 5, 6, Конякіна, 39, Набережній, Сільській, 5, 5а, Франка, 49а, Чекаліна, 2.

Водночас, під час розгляду проекту рішень торкнулися нещодавньої ситуації щодо автостанції в Луцьку, зокрема ПрАТ "ВОПАС".

"Якби ці МАФи були узаконені, ніхто б їх не чіпав. Вони роками стоять і не сплачують податків до міського бюджету. До того ж почали шантаж. Але ми не втручаємося в роботу станції, і ми не можемо порушувати закон", – наголосив виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter