Затвердили перелік адрес, де найблищим часом працівники департаменту муніципальної варти знесуть незаконно влаштовані паркани, бетонні клумби тощо.

Читайте також: Лучанку зобов'язали забрати сміття, яке вона виставила на дорогу (Фото)

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 15 серпня, повідомляє Інформаційне агенство Волинські новини.

Директорка департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська повідомила, що на території міста знаходиться значна кількість металевих і дерев’яних парканів, самовільно розміщених мешканцями на місцях загального користування для обгородження городів, окремих частин прибудинкових територій.

Як наголосив виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт, значна частина таких парканів перебуває у вкрай занедбаному стані, обмежує доступ до зелених зон і прибудинкових територій, тож до департаменту муніципальної варти постійно надходять відповідні звернення від містян.

Паркани демонтують за такими адресами: Плитниця, 2б, проспект Молоді, 3б, Станіславського, 50, Кравчука, 16, 19б, Кафедральна, 8а, Караїмська, 1, 2, Замкова, 35, Декабристів, 25а, Данила Галицького, 8, 8а, Галшки Гулевичівни, 6 та 8 Березня, 33.

Читайте також: У Луцьку хочуть виселити безхатьків (ВІДЕО)

Окрім того, до муніципальної варти звернулися лучани щодо обмежувачів руху, які перешкоджають проїзду автомобілів швидкої допомоги, пожежної, аварійної техніки, перебувають у занедбаному або аварійному стані та підлягають демонтажу.

Це автомобільні шини та бетонні клумби на Соборності, 20, а також стовпці біля будинку на вулиці Богдана Хмельницького, 14.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter