Сьогодні, 13 липня, у працівники відділу боротьби з торгівлею людьми ГУ НП у Волинській області спільно із СУ ГУНП викрили та затримали хлопця і дівчину, які тривалий час знімали відеоролики порнографічного характеру.

Читайте також: Співробітники поліції "кришували" масажні салони, в яких надавали інтимні послуги

Молода пара рекламувала і поширювала свою "полуничку" через мережу Instagram та інші мобільні додатки, і продавали її на ряді російських сайтів відповідного спрямування. Ціна перегляду порнографії складала від 1 до 40 доларів США. У такий нехитрий спосіб молоді лучани заробляли гроші на продажі своїх інтимних відео.

На особистій сторінці десятки відео та фотофайлів інтимного характеру, які вказують на відповідний промисел та спрямування профілю користувача, які містять пряму ссилку на російські порнохаби. Окрім того, затриману дівчину підозрюють ще й у занятті проституцією.

Читайте також: Інтим-салон "Карамель" продовжує процвітати у Луцьку – поліція мовчить

Наразі тривають активні слідчі дії та обшуки на квартирах підозрюваних. Правоохоронці уже вилучили у пари всю оргтехніку, відеокамери, штативи, жорсткі диски та інші знаряддя злочину. Дії цих зловмисників підпадають під цілий ряд статей Кримінального кодексу України. 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter