У день святого Валентина підприємці Старого ринку організувалися та прийшли на 10.00 під будівлю ГУ УМВС України у Волинській області, що на вулиці Винниченка.

Читайте також: Головний поліцейський Волині кришує бордель у центрі Луцька – ЗМІ (відео)

Одні стверджують, що базарники прийшли підтримати власників і працівниць салону еротичних послуг "ЮНОНА", що багато років працює під покровительством керівника поліції Волині на вулиці Лесі Українки.

Серед аргументів на підтримку цього закладу учасники акції називають, те що "ЮНОНА" справно сплачувала податки і наповнювала міський бюджет.

Тепер через розслідування журналістів дівчата, які там "обслуговували" клієнтів, можуть як і базарники втратити можливість годувати свої сім'ї, а генерала Петра Шпигу після такого "зашквару", міністр МВС Арсен Аваков може відправити у відставку.
 
Левова частина учасників акції, хоч і співчувають власникам салону, які через кримінальну справу втрачають і клієнтів і прибутки, але наголошують що прийшли сюди, щоб підтримати і свого роду подякувати головному поліцейському Волині Петру Шпизі за те, що поліція ігнорує рішення Луцької міської ради і судів про демонтаж Центрального ринку і перенесення його на ДПЗ.

Завдяки цьому і всупереч бажанні усього міста, "шанхай" в центрі Луцька спокійно може існувати далі.

Ситуацію з виявленням журналістами борделю, під самим носом у поліції, який нібито кришував особисто генерал, називають не інакше, як покаранням Шпиги владою міста і області.

Мітингувальники скандували "Поліція з народом" та "Ви – герой" та "Дякуємо". Під вигуки "Любові керівнику" до них вийшов Петро Шпига.

Крім плакатів зі словами подяки, під стінами поліції стояли люди з плакатами "ЮНОНА теж платить податки" та "Дайте дівчатам та поліції працювати".

Читайте також: Поліція відкрила кримінал за фактом роботи інтим-салону у Луцьку

Нагадаємо, остання спроба демонтажу воріт Старого ринку завершилась невдачею через саботаж поліції. Муніципали, отримавши рішення міської ради та рішення суду про забезпечення позову, прибули аби зрізати паркан. Роботи зірвали базарники, які розпочали штовханину і заблокували муніципалів.
 
Муніципали звертались до поліції з проханням забезпечити коридор для того, аби завантажити на вантажівку обрізану секцію воріт, проте поліція стояла і мовчки спостерігала, як базарники волочуть ворота назад.
 
Не випадковий і вибір часу та дати. Адже напередодні дня закоханих, українцям стало відомо про те, що салон інтимних послуг, про який правоохоронцям відомо вже декілька років, вочевидь, працює під покровительством керівника поліції, а тому були змушені відкрити кримінал і зупинити роботу борделю.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook