У Луцьку до прибирання доріг він снігу залучили додатково ще 10 одиниць техніки. Про це повідомляє Луцький міський голова Ігор Поліщук на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: На трасах "Львів-Луцьк" та "Ковель-Жовква" обмежено рух автотранспорту

За його словами, всього на дорогах міста, у приватному секторі та в прилеглих громадах на даний момент працює 60 одиниць техніки. Також техніка розчищає під'їзди до контейнерних майданчиків ТПВ, щоб уникнути сміттєвого колапсу.

"Для водіїв техніки організовано гарячі обіди, які подаються в одноразовому посуді безпосередньо в кабіни для того, щоб була можливість безперервної роботи без перерви на обід.

Просимо власників приватного транспорту без необхідності не виїжджати у місто, щоб не утруднювати та не сповільнювати прибирання доріг міста спецтехнікою", – зазначає Ігор Поліщук.

Міський голова також звертаєттся до підприємств та підприємців, які мають можливість скоротити робочий час для працівників, визначити закінчення робочого дня сьогодні о 16:00, а завтра встановити робочий день з 10:00 до 15:30.

"Це робиться для того, щоб максимально розділити в часі потоки автомобілів та кількість людей, які пересуваються громадським транспортом", – зазначив голова. 

Читайте також: У сніговому наметі застряг автомобіль, в якому була жінка з трьома дітьми (фото)

Раніше Ігор Поліщук інформував жителів громади про роботи, які проводилися у нічну пору. А семе вночі вивозили сніг та чистили місто.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook