У Луцьку трапилась дорожньо-транспортна пригода з потерпілою.

Читайте також: ДТП у Луцьку: вантажівка наздогнала легковик (фото)

Учора, 15 січня, близько 14 години в Луцьку зіткнулися автомобілі "BMW 520I" та "Mercedes Benz 190D". Внаслідок ДТП постраждала перехожа, її госпіталізували. Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Поліцейські попередньо встановили, що автомобіль "BMW", за кермом якого перебував 24-річний житель обласного центру, виїжджаючи з двору будинку по вулиці Чорновола на проїжджу частину дороги по вулиці Липинського, зіткнувся з автомобілем "Mercedes Benz" під керуванням 29-річного лучанина.

У результаті ДТП автомобіль "Mercedes Benz" відкинуло на тротуар внаслідок чого він травмував перехожу. Нею виявилася 38-річна місцева жителька. Потерпілу госпіталізували у нейрохірургію міської клінічної лікарні.

Читайте також: У Луцьку на пішохідному переході збили старшу жінку

Слідчі Луцького відділу поліції за фактом ДТП відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, покарання у вигляді штрафу від 3,4 тис. грн. до 8,5 тис. грн., до двох років виправних робіт, арешту строком до шести місяців або до трьох років позбавлення волі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook