У Луцькій міській клінічній лікарні, жінка хотіла продати амфетамін.

Читайте також: По $500 з кожного: оперативник з Одеси "кришував" наркобізнес

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області від 12 листопада, пише ІА Волинські Новини.

Під час судового засідання вдалося встановити, що обвинувачена незаконно придбала з метою збуту порошкоподібну речовину білого кольору, яка містить у своєму складі психотропну речовину – амфетамін. Потім жінка принесла наркотики в травматологічне відділення КЗ "Луцька міська клінічна лікарня", що на проспекті Відродження, 13.

14 серпня 2018 року в ході проведення працівниками УПН ГУНП у Волинській області контролю за вчиненням злочину у формі оперативної закупки обвинувачена, знаходячись в приміщенні палати травматологічного відділення КЗ "Луцька міська клінічна лікарня", за 400 гривень збула поліетиленовий пакетик із порошкоподібною речовиною, яка того ж дня була вилучена працівниками поліції. Згідно з висновку судової експертизи наркотичних засобів речовина містить у своєму складі психотропну речовину, обіг якої обмежено – амфетамін, масою 0,0178 грам.

Читайте також: На Волині затриманого влітку наркоторговця відпустили під заставу

В підготовчому судовому засіданні між прокурором та обвинуваченою був укладений договір про визнання винуватості.

Отож, суд визнав її винною та призначив покарання у виді 4 років позбавлення волі, однак на підставі ст. 75, 76 КК звільнив від призначеного покарання, якщо протягом 2 років вона не вчинить нового злочину.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter