5 мільйонів гривень, які перенаправлять з реабілітаційного центру для учасників АТО для добудови 27-ї школи у Луцьку, повернуть у жовтні.

Читайте також: "Школи можуть самі вирішувати коли проводити День знань: 1 чи 3 вересня", – МОН

Про це йшлося під час сесії Луцької міської ради.

Директор Департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова зауважила, що для того аби надати субвенції для добудови 27-ї школи, вона пропонує зняти кошти із ремонту доріг та центру реабілітації атовців.

За словами радника Луцького міського голови Ігоря Поліщука на зв'язку був голова Волинської облради Ігор Палиця, який пообіцяв, що гроші надійдуть, а зараз потрібно добудувати школу, адже 1 вересня туди йдуть діти.

В.о. Луцького міського голови Григорій Пустовіт підкреслив, що центр реабілітації буде звичайно збудований. Проте 5 млн буде мало і наразі триває експертиза. За його словами,  ОДА спільно з облрадою виділять гроші на центр. Очільник Волинської ОДА Олександр Савченко сказав, що виступить гарантом, що гроші до жовтня повернуть.

Читайте також: На Волині замість закритої школи хочуть облаштувати магазин

"Слова Палиці мені сподобалися і я підтримую його позицію. Є стовідсоткова гарантія від ОДА про те, що кошти на центр будуть повернуті", – заявив радник голови ОДА Денис П’ятигорець.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter