Луцьк почали готувати до візиту президента України Петра Порошенка. Традиційно розпочали з ремонту доріг. Сьогодні, 14 січня, бригада латала дорожнє покриття, незважаючи на грубе порушення технології: у несприятливі для процесу погодні умови.

Читайте також: Порошенко не приїхав на Волинь, бо подався пити каву на заправку на Львівщину (фото)

Не треба бути великим фахівцем, щоб зрозуміти, що це звичайнісінька "показуха", в найкращих радянських традиціях. І всім наплювати на кошти, які виділили на безглуздий ямковий ремонт у снігу, та те, що нове асфальтове покриття зійде зі снігом і навесні ця діра в дорозі знову загрожуватиме власникам автівок.

Про абсурдний ремонт доріг у Луцьку повідомили користувачі у Facebook, додавши відео.

Про те, що дані роботи пов'язані з приїздом Петра Порошенка, автору публікації в соцмережі повідомив керівник бригади, яка відповідала за даний клаптик.

Читайте також: "Тур "за Томаса – за Парашенка": як рівняни відреагували на візит "гаранта"

Олександр Вознюк: "Сьогодні став свідком абсурду... Немає слів... Хто дав розпорядження? За 15 хвилин, ніхто більше не зупинився і не поцікавився, а що ото вони в снігу роблять... Отак і живемо, коли всім байдуже, краще не буде... Тут не питання чи це треба зробити... Тут питання в тому, що це роблять саме ЗАРАЗ, бо приїде президент!"

Андрій Глива: "Ну так показуха була і буде, це в нас в крові. До речі, люди президента теж не дурні, взяли і не приїхали 11 січня. Може і 15 не приїдуть, щоб не було зайвих розмов, що це показуха".

Додамо, що подібна ситуація була і перед приїздом президента Порошенка до Рівного. Там служби кілька днів поспіль "вилизували" усі дороги, аби створити гарну картинку для "гаранта".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter