У Луцьку медичний центр "Благомед" йде на карантин до 5 квітня. Про це адміністрація закладу поінформувала на своїй сторінці у мережі.

Читайте також: "Сиджу вдома на лікарняному в ізоляції": лікар Волинської обллікарні здав тест на коронавірус

Аби уникнути зайвих ризиків, турбуючись про безпеку та здоров’я відвідувачів було прийняте рішення про тимчасове закриття закладу.

Крім того, у центрі зазначили, що лікарі залишатимуться на зв’язку і якщо виникнуть запитання пацієнти можуть телефонувати на особисті мобільні номери тим спеціалістам, у яких вони лікуються.

"Якщо у вас немає номеру телефону вашого лікаря, а вам потрібно зателефонувати – напишіть нам у приватні повідомлення і ми дамо вам його", – зазначають у "Благомеді".

Читайте також: Луцька міськрада виділила 60 мільйонів на заходи з боротьби з коронавірусом

Зокрема, у центрі нагадують важливу інформацію.

Якщо у вас симптоми гострої респіраторної інфекції (нежить, першіння або біль в горлі, кашель, підвищення температури тіла), будь ласка, звертайтеся до сімейного лікаря, з яким у вас укладена декларація – це дозволить вам якнайскоріше отримати всю необхідну допомогу та пройти обстеження.

Якщо ви протягом 2 останніх тижнів повернулися з-за кордону або ж перебували у контакті з особами, що повернулися з країн, де є випадки коронавірусу і вам потрібно на огляд до лікаря – також зверніться до сімейного лікаря, з яким у вас декларація.

Режим і формат роботи медичного центру "Благомед" буде залежати від епідеміологічної ситуації в регіоні.

Залишайтеся вдома. Мийте руки, зволожуйте слизову носа, багато пийте, якісно їжте, достатньо спіть, не торкайтеся руками обличчя.

Читайте також: Волиньрада виділила 60 мільйонів на боротьбу з коронавірусом

Зазначимо, що 16 березня Луцька міська рада з метою попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19 прийняла важливе рішення про тимчасове переведення міста на карантин. А саме, мова йде про закриття усіх закладів, крім продуктових магазинів та аптек, АЗС.

Крім того, рішенням виконавчого комітету міської ради було призупинено роботу громадського транспорту з 19 березня.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook