У Луцьку під час прогулянки з матір'ю на дівчинку напала зграя собак.

Читайте також: Агресивна вівчарка покусала волинянина

Як повідомляє Волинь.Post, інцидент трапився 22 червня ввечері на вулиці Станіславського.

Про це у своєму дописі у Facebook написала лучанка Надія Омельчук.

Допис жінки подаємо без змін та правок:

"Проблема з собаками давним-давно. Мова зараз про територію на вулиці Станіславського поблизу "Фіміаму", "Теремно", "Тростянецьких ковбас" і цигаркового "ларька". Там постійно знаходяться 8-10 собак. Часом вони просто лежать, часом граються, часом не дають проїхати велосипедистам та автомобілям, а часом так, як сталося сьогодні.

Мама з коляскою і середньою дитиною виходили з магазину, в той час старша дівчинка пішла (не побігла і не провокувала псів!) уперед. І тут раптово її оточили троє собак, почали гавкати і кидатися. Дитина завмерла від жаху і просто підняла руки. В той момент з "ларька" вибігла продавець і порозганяла шваброю тих собак. Дякувати Богу, не покусали, лише одна вхопила дівчинку зубами за ногу.

Читайте також: Село під Луцьком потерпає від нападів безпритульних собак – є покусані

Бачила це на власні очі (якраз була біля "Теремно"), мама дівчинки - моя сусідка. Обоє вони в шоковому стані, дитина постійно повторює: "Я боюсь собак..."

Так, я знаю, що притулку нема і що "Ласка" не притулок. Знаю, що сьогодні звільнився останній ловець. Знаю, що собак треба годувати (а на ГПЗ собак постійно годують) і що їх не треба боятися. Вся ця теорія мені відома. Але що робити???? 

Наші діти постійно ходять по хліб, по морозиво в ті ж Тростянецькі, АВС. Чому вони (та й дорослі теж) постійно мають наражатися на небезпеку??
Кількість собак постійно збільшується, а біля "АТБ" пройти неможливо.

Купа риторичних питань. 
Але якщо нічого не робити, такі історії будуть щодня".

Натомість на публікацію зреагував депутат міськради Микола Романюк, який пообіцяв розібратися з ситуацією.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook