Останій раз ви авторизувались через "%social%"

У Луцьку на небезпечному перехресті просять встановити дорожні знаки

п'ятниця, 02.10.20  20:18
У Луцьку на небезпечному перехресті просять встановити дорожні знаки

На перехресті вулиць Потебні та Гнідавська просять встановити дорожні знаки. Відповідне прохання опублікував на платформі "Відкрите місто" Сергій Антонюк 1 жовтня.

Читайте також: Смертельна аварія у Луцьку: розповіли про стан потерпілих

Лучанин зазначає, що на цьому перехресті відсутні знаки 5.16 "Напрямки руху по смугах", а також дорожня розмітка, яка би їх дублювала.

"На Гнідавській зі сторони 14-ої гімназії знак був виламаний у ДТП більше ніж рік тому, і до цього часу не встановлений. На Потебні знаки були дуже старі, їх зняли 5-7 років тому.

Перехрестя є непростим, тут часто стаються аварійні й конфліктні ситуації через те, що перед світлофорами є по дві смуги руху, і оскільки не вказано з якої рухатись прямо, то часто водії одночасно їдуть і з лівої, і з правої смуги, а за перехрестям мусять втиснутися в один ряд", – зазначає чоловік.

Читайте також: Чоловіка речниці Волинської поліції, який спричинив смертельну аварію, взяли під варту (фото)

Нагадаємо, 27-го вересня о 22 годині в місті Луцьку на цьому перехресті сталася смертельна аварія. На дорозі зіткнулися автомобіль Infiniti та Volkswagen Passat. Внаслідок зіткнення загинула пасажирка Volkswagen Passat 47-річна СвітланаЛучанку, чиє життя обірвалося внаслідок смертельної аварії, поховали 29 вересня. 

Учасницею автопригоди є речниця управління Ольга Бузулук. Вона була пасажиркою автомобіля Infiniti, а за кермом перебував її чоловік Роман Бузулук.

Попри такі тяжкі наслідки та обтяжуючі обставини, тест у Романа Бузулука на стан алкогольного сп'яніння взяли лише через 6 годин.

Також як відомо, це уже не перша кров на руках чоловіка. Близько 4 років тому Роман Бузулук мало не зарізав людину. Тоді він таксував. Взявши пасажирів, які не мали при собі готівки, Роман зупинився біля банкомату, аби ті зняли гроші, але банкомат не працював. За таке водій таксі спочатку побив свого пасажира, а коли той присів на землю від болю, Бузулук повернувся до авто, взяв ніж та наніс йому три ножові поранення, одне з яких – в область серця. Усі ці події підтверджені записом з камер відеоспостереження, які розглядали у суді. Тоді поранений дивом залишився живим, а Роман Бузулук вийшов на волю. У той час, коли сталася різанина, Ольга Бузулук обіймала посаду речниці патрульної поліції Волині. 

Сьогодні, 2 жовтня, чоловіку обрали міру запобіжного заходу. Його взяли під варту із правом внесення застави.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті?Виділи її мишкою та натисни Ctrl + Enter

Коментарі

  • U

    Жах

    02.10.2020 20:35:31

    Пьяному за кермом ЗНАКИ не поможуть,На просп.Відродження багато знаків,але скільки людей пьяниці там покалічили...

Коментар буде опубліковано після модерації
×публікації по часу :