Вилучення наркотичних речовин і повернення смартфона – результат самостійного патрулювання нацгвардійців. Про це інформує військова частина 1141 Національної гвардії України міста Луцьк.

Читайте також: У Луцьку затримали неповнолітнього хлопця з наркотиками

Минулої доби під час патрулювання військовослужбовці військової частини 1141 затримали двох чоловіків з ймовірними наркотиками, а також повернули дівчині загублений смартфон.

 Зокрема, під час обходу прибудинкових територій у районі проспекту Грушевського, увагу пішого патруля нацгвардійців привернула компанія чоловіків, які розпивали алкогольні напої поблизу дитячого майданчика та шумно поводилися. Під час поверхневого огляду особистих речей в одного із чоловіків військовослужбовці виявили та вилучили поліетиленовий пакет із порошкоподібною речовиною білого кольору, ззовні схожою на "амфетамін". Для з’ясування усіх обставин на місце події викликали слідчо-оперативну групу. Речовину вилучили та направили на дослідження.

Ще одного громадянина нацгвардійці затримали та передали поліції під час патрулювання у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки. У нього під час поверхневого огляду виявили та вилучили паперовий згорток із речовиною зеленого кольору, ззовні схожою на "канабіс".

Читайте також: Робив закладки по всьому місту: у Луцьку затримали наркоторговця (фото)

Окрім того, під час патрулювання парком нацгвардійці знайшли смартфон, що лежав на лавці. За лічені хвилини вдалося встановити власницю згуби. Нею виявилася 18-річна дівчина, якій згодом військовослужбовці повернули телефон. Лучанка подякувала патрулю за оперативну роботу і допомогу. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook