Нищать та заклеюють. Напередодні другого туру виборів у Луцьку з білбордів зникла реклама від кандидата у президенти України Володимира Зеленського.

Читайте також: На Волині "волонтерів" Порошенка впіймали на роздачі "чорнухи" проти Зеленського (фото, відео)

До дня так званої "тиші перед виборами" ще є трохи часу, а у Луцьку вже масово прибирають з білбордів рекламу від кандидата у президенти України Володимира Зеленського. І лише від нього. Такі дії тривають по всьому місту. Лучани обурюються тому, що відбувається і навіть надіслали телеканалу відзняте відео. 

Тож ми вирушили з’ясувати, у чому справа. Так на вулиці Глушець ми помітили, як біля борда, на якому в характерній стилістиці команди Зе була розміщена реклама з гаслом "Кінець епохи бідності", проводили слідчі дії правоохоронці. У той же час робітники здирали рекламу та заклеювали її білим папером. На запитання, що ж тут відбувається, чіткої відповіді не прозвучало. Якщо поліцейські від коментарів узагалі відмовилися, то робітники кілька слів таки сказали, хоча й не забажали вказувати на яку фірму працюють.

Читайте також: Лучани відповіли, як дебати Порошенка із Зеленським вплинуть на їхнє голосування

Пан Козярчук також розповів, що замовником робіт є компанія "Довіра аутдор". Саме за їхньою вказівкою лише за сьогодні їм потрібно заклеїти 10 білбордів політичного змісту. За його словами, наступного дня будуть фонувати усі інші – аби не порушувати законодавство.

Ще один білборд, на якому знищили рекламу від кандидата у президенти України Володимира Зеленського із ідентичним гаслом знаходився біля Господарського суду Волинської області. Тут уже робітники, які проводили роботи на рекламному щиті, будь-що пояснювати не забажали. На місце ми викликали правоохоронців. Поліцейські таки приїхали на виклик, та забачивши біля білборду знімальну групу "Аверсу" зупинятися не стали і проїхали повз.

Нагадаємо, напередодні першого туру виборів у Луцьку продовжували приховано агітувати за допомогою саме білбордів. По всьому місту була розміщена реклама від чинного гаранта та кандидата у президенти Петра Порошенка із гаслом "Думай", до слова, на ній не було ніякої вихідної інформації.

Детальніше у сюжеті ТРК "Аверс":

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook