Суд покарав лучанина, який, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вдарив кулаком свого малолітнього сина на зупинці громадського транспорту на проспекті Перемоги. За побиття дитини дебошир має відбути громадські роботи та виплатити моральну шкоду у розмірі 25 тисяч гривень.

Читайте також: У ТРЦ "ПортСіty" студент побив лучанку

Як йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області від 16 травня, за це лучанину призначили покарання у виді громадських робіт. До того ж він має виплатити моральну шкоду у розмірі 25 тисяч гривень.

Як вдалося встановити під час судового засідання, близько 18 години 7 жовтня 2017 року обвинувачений, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, поблизу зупинки громадського транспорту "Автошкола ТСОУ" на проспекті Перемоги кулаком правої руки вдарив у обличчя своєму малолітньому сину. Цим порушник заподіяв дитині тілесні ушкодження у виді синців в ділянці нижньої щелепи зліва та подряпини в лівій виличній ділянці. За ступенем тяжкості такі травми відносяться до категорії легких тілесних ушкоджень.

Також під час судового засідання стало відомо, що внаслідок отриманих травм, у малолітньої дитини порушився звичайний ритм життя. Хлопчик перестав відвідувати спортивну школу, виникли додаткові переживання, а тому прийшлось звертатись за допомогою до психолога. До того ж побиття трапилося на очах у його малолітньої сестри.

Читайте також: Волинянина, який битою проломив голову знайомому після дискотеки, взяли під варту

Обвинувачений повністю визнав свою вину та не оспорював фактичних обставин злочину. Окрім того, його вину підтвердили і свідки.

Відтак, суд визнав його винним та призначив 150 годин громадських робіт. Також суд задовольнив цивільний позов та зобов’язав обвинуваченого відшкодувати моральну шкоду у розмірі 25 тисяч гривень.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter