Учора ввечері, близько 22-ї години, патрульні отримали повідомлення про порушення правил дорожнього руху водієм Volkswagen golf на іноземній реєстрації.

Читайте також: Зіткнулось шість транспортних засобів: автобус "Луцьк-Львів" потрапив у моторошну аварію під Львовом (фото)

Інцидент стався на вулиці Кравчука у Луцьку. Орієнтування, що водій може перебувати в стані сп’яніння, передали іншим екіпажам, повідомляє патрульна поліція Волинської області.

Виявили порушника за лічені секунди та почали переслідування, оскільки на законну вимогу поліцейських про зупинку той не реагував. Утікаючи, водій порушував правила дорожнього руху: рухався по зустрічній смузі, не вмикав покажчики повороту, створював аварійні ситуації.

Наздогнали й заблокували його кілька екіпажів на вулиці Карпенка-Карого.

Особу водія встановили: ним виявився 46-річний волинянин. Перевірка на стан сп’яніння показала 1, 80 проміле алкоголю, також особу освідували і на стан наркотичного сп’яніння (висновок буде згодом).

Читайте також: На Волині автівка збила пішохода, чоловік − у лікарні (фото)

На злісного порушника оформили два протоколи, які спрямовані до суду, та три постанови, згідно з якими він заплатить чималий штраф.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook