Нетверезого водія, який намагався втекти від патрульних, а потім наїхав на одного з інспекторів та протягнув його декілька метрів затримали в Луцьку 5 січня.

Читайте також: Від удару відірвало голову волинянину: винуватець ДТП сам прийшов у поліцію

По це повідомляє прес-служба волиснької поліції.

Так, у суботу екіпаж патрульних отримав повідомлення на службовий планшет про домашнє насильство на вулиці Красовського. Після прибуття за вказаною адресою, заявниця повідомила, що знаходиться у сина, а чоловік перебуває в стані сп'яніння та сів в автомобіль, що належить їй, а саме Peugeut expert, та рухається в напрямку місця проживання.

Працюючи по орієнтуванню, за декілька хвилин дане авто було помічене на вул. Красовського. На вимогу зупинитися, водій не зреагував та почав рух на патрульного, протягнувши його кілька метрів. Переслідуючи правопорушника, у дворі будинку його наздогнали та затримали. До нього було застосовано спецзасіб кайданки відповідно до ст.45 ЗУ Про Національну поліцію.

Читайте також: Врізався в стовп: водій під наркотиками влаштував перегони з патрульними у Рівному (Фото)

На водія складено протоколи за ч.1 ст.130 КУпАП (керування в стані сп’яніння), ст. 185 КУпАП (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського під час виконання ним службових обов'язків).

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter