У Луцьку вночі патрульні затримали декількох правопорушників.

Читайте також: У Луцьку агресивні молодики розгулювали містом зі зброєю (фото)

На вулиці Наливайка, патрульні виявили осіб, які різко змінили напрямок руху, побачивши службовий автомобіль, повідомляє патрульна поліція Волинської області.

Полісмени наздогнали їх і затримали, в руках одного з чоловіків був водяний насос, походження якого не змогли пояснити. Усіх доставили до міськвідділу поліції.

А на проспекті Волі виявили підозрілого чоловіка, при перевірці якого знайшли пристрій для куріння наркотичних речовин та поліетиленовий пакет з речовиною, схожою на наркотичну. На місце викликали слідчо-оперативну групу.

Згодом, по вулиці Ковельській, екіпаж патрульних виявив Renault Scenic, який порушив правила дорожнього руху. На вимогу поліцейських зупинитись водій не відреагував, зупинився лише через декілька сот метрів. У 32-річного водія виявили ознаки сп’яніння, однак пройти перевірку той відмовився. На порушника оформили протокол і постанову.

Читайте також: На Волині автомобіль зіткнувся з скутером, є постраждалі

Також в ніч на 22 серпня патрульні виявили 19-річного хлопця, в якого при перевірці знайшли кастет та ніж. Для встановлення обставин по суті затриманого передали слідчому.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook