У Луцьку повторно розглянуть проект рішення про проведння перевірки підприємців інспекторами відділу праці через те, що за чинним рішенням у підприємців є план перевірок, а тому вони можуть ретельно підготуватись.

Читайте також: Що дасть громаді Луцька легалізація непрацевлаштованих працівників

Про це йшлося 24 травня під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту, пише Інформаційне агенство Волинські Новини.

За словами виконувача обов’язків міського голови Григорія Пустовіта, на минулій позачерговій сесії Луцької міської ради було підтримане рішення Про затвердження плану відвідування роботодавців міста Луцька інспекторами праці відділу інспектування управління з питань праці Луцької міської ради, однак зі слів Григорія Пустовіта план не повинен існувати у відкритому доступі, адже підприємець буде знати, коли до нього прийдуть з перевіркою.

Читайте також: На Волині проведуть перевірку голів ОТГ

"Для нас стоїть питання не зловити їх на порушені, а стоїть питання контролю за підприємцями, аби всі працівники були у них оформлені", – зазначає Пустовіт.

Тож, він заветував попереднє рішення, а на цій сесії проект рішення розглянуть повторно.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter