На вулиці Макарова здійснено реконструкцію мереж зовнішнього освітлення. Також працівники підприємства "Луцьксвітло" здійснили заміну 52 світильників на вул. Клима Савури, ІА Волинські новини.

Читайте також: Лучани вимагають терміново знищувати комарів у зонах відпочинку

Сучасне LED-освітлення на вул. Макарова забезпечить яскраве і водночас комфортне для очей світло в темну пору доби. До того ж, воно економне і має багаторічний термін використання без заміни ламп.

"Ми вирішили освітлювати Луцьк виключно LED-лампами, вже маємо чимало схвальних відгуків лучан, які оцінили нову якість освітлення", – розповів перший заступник луцького міського голови Григорій Недопад.

З його слів, в окремих районах замінюємо не лише світильники, але і бетонні стовпи на оцинковані електроопори, які і виглядають краще і слугують якісніше.

Читайте також: Як на "пороховій бочці": у Луцьку мешканці багатоповерхівки обурені комунальниками

В районі вул. Кравчука таким чином освітили провулок біля школи №21, тут яскраво освітлені як проїжджа частина, так і пішохідна зона.

Також здійснено заміну освітлення на вул. Клима Савури.

"Здійснено заміну 52 світильників на енергоощадні з функцією димірування. Ця функція забезпечує зменшення споживання електричної енергії світильниками відповідно до встановленого графіку", – розповів директор підприємства "Луцьксвітло" Валерій Мазін.

Нові освітлені вулиці особливо привабливо виглядають в темну пору, додаючи затишку і полегшуючи життя лучанам, як пішоходам, так і водіям.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook